Posterová prezentácia k príspevku Najlepší odhad záväzkov a finančných tokov pri výpočte technických rezerv v životnom poistení v režime Solvency II - Marko, Peter
Zhodnotenie rôznych prístupov ku kalkulácii najlepšieho odhadu záväzkov v životnom poistení a načrtnutie možných problémov, ktoré by pri nastavených pravidlách pre Solvency II mohli nastať.