Kongres Európskej asociácie regionálnej vedy v Bratislave - Szitásiová, Valéria, 1987-
Informácia o uskutočnení 52. kongresu ERSA v dňoch 21.-25. augusta 2012 v priestoroch Ekonomickej univerzity v Bratislave.