Posterová prezentácia k príspevku Náboženstvo a jeho vplyv na poistenie - Ondruška, Tomáš, 1988-
Náboženstvo ako jeden z dôležitých determinantov rozhodovania sa o poistení. Vymedzenie vzájomných vzťahov medzi náboženstvom a poistením.