Posterová prezentácia k príspevku Výzvy smernice o vykonávaní zásady rovnakého zaobchádzania medzi mužmi a ženami v prístupe k tovaru a službám a k ich poskytovaniu pre oblasť poisťovníctva - Pastoráková, Erika, 1972-
Analýza argumentov v prospech a neprospech smernice a poukázanie na možné prínosy pre sektor poisťovníctva.