Posterová prezentácia k príspevku Poistiteľnosť klimatických zmien - Vachálková, Ingrid
Analýza problematiky klimatických zmien, identifikácia potrebných krokov a opatrení na zachovanie poistiteľnosti dôsledkov klimatických zmien.