Co požadovat po moderním úvěrovém informačním systému? - Ramert, Pavel
Zmeny v prístupoch k úverovaniu často nasledujú požiadavky na zmenu informačného systému pre správu úverového portfólia a riadenia úverových procesov (CIS, Credit Information System). Moderné informačné systémy a zmeny parametrizácie jednotlivých súčastí CIS.