Proč firmy investují do CSR? - Gajdušková, Klára
Spoločenská zodpovednosť a angažovanosť finančných inštitúcií v CSR (Corporate Social Responsibility), ako neoddeliteľná súčasť obchodného modelu s dlhoročnou tradíciou. Filantropia Českej Sporiteľne.