Príslušenstvo spôsobenej škody a možnosti jeho výpočtu - Jakubec, Miroslav
Autori poukazujú na rozdiely, ktoré pri výpočtoch vznikajú. Uvedená kategória výpočtu príslušenstva nie je právne ustálená a prístupy znalcov sú rôzne. Priblíženie a porovnanie troch variant výpočtu príslušenstva pripadajúceho k spôsobenej škode.