Kdo dřív přijde... - Vrbík, Zdeněk
Názor Tomáša Baťu, že v súťaži o získanie trhu zvíťazí ten, kto príde na trh prvý. Je skutočne lepšie prísť prvý, alebo je lepšia pozícia druhého prichádzajúceho na trh? Konkurencia na trhu. Výhody prvého. Náklady chýb. Matica štyroch stratégií Igora Ansoffa. Najúspešnejšie spoločnosti na trhu sú tie, ktoré rozvíjajú inovatívne obchodné modely.