Aktualizácia zdrojov informácií pre podnikateľskú metódu stanovenia všeobecnej hodnoty podniku - Hrvoľová, Božena
Autorky poskytujú znalcom aktualizáciu informačných zdrojov (informácií o podniku, odvetví, makroprostredí) pre podnikateľskú metódu ohodnocovania podnikov.