Regionálne integračné zoskupenia vo svetovom hospodárstve - Grešš, Martin, 1978-
Podstata regionálnej ekonomickej integrácie vo vzájomnom voľnom obchode medzi zúčastnenými štátmi. Rast počtu komplexných regionálnych dohôd, obchodu so službami, práv duševného vlastníctva, investícií a ďalších oblastí. Multilaterálny obchodný systém a Svetová obchodná organizácia.