Maximálna splatnosť faktúr bude limitovaná - Kušnírová, Jana, 1977-
Zjednodušenie dodávateľsko - odberateľských vzťahov, zlepšenie platobnej disciplíny a zníženie daňových únikov. Nastávajúce zmeny v zavedení limitu splatnosti faktúr v Slovenskej republike.