Platobná neschopnosť slovenských podnikateľských subjektov v závislosti od hospodárského cyklu a legislatívnych zmien - Jakubec, Miroslav
Príspevok je zameraný na analýzu vývoja insolvencie slovenských podnikateľských subjektov od roku 2008 v závislosti od hospodárskeho cyklu a legislatívnych zmien. Autori príspevku sa venujú aj novej legislatíve z oblasti konkurzu a reštrukturalizácie, ktorá má zabezpečiť vyššie a rýchlejšie uspokojenie na strane veriteľov.