Súčasné trendy vývoja vybraných agroproduktov z chovu oviec - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Vývojové trendy v chove oviec na Slovensku. Vývojové trendy ovčích agroproduktov na Slovensku a v zahraničí. Predaj ovčích agroproduktov na Slovensku v sledovanom období. SWOT analýza ovčích agroproduktov na Slovensku.