Model implementácie manažmentu znalostí (MiMZ) - Hvizdová, Eva, ml
Päť základných fáz návrhu modelu implementácie manažmentu znalostí, prostredníctvom ktorého môžu podniky zavádzať manažment znalostí do svojej praxe.