Význam malého a stredného podnikania pri vyrovnávaní regionálnych rozdielov v Slovenskej republike - Oravský, Pavol
Fondy Európskej únie, ich postavenie a význam v Slovenskej republike. Orgány zainteresované v riadiacich a komunikačných tokoch. Čerpanie finančných prostriedkov členskými štátmi EÚ z fondov EÚ v programovom období rokov 2007 – 2013. Veľkostná štruktúra podnikateľského sektora v EÚ a v SR. Prehľad úspešnosti žiadateľov o nenávratný finančný príspevok v SR v sledovanom období.