Nové formy vzdelávania: e-learning - Andrejčíková, Mária
Politika vzdelávania v Európskej únii. Výdavky na vzdelávanie. Bolonský proces. Úroveň vzdelávania v Slovenskej republike. E-learning ako dôležitá súčasť výučby. Odporúčania pre pedagógov využívajúcich e-learning. Výhody a obmedzenia používania počítačov.