Storytelling (rozprávanie príbehov) a podnikové znalosti - Hvizdová, Eva, ml
Príbehy v organizácii indikujú jej hodnoty, zdravie, uznávané pravidlá, či potenciál riešiť problémy. Spôsoby riadenia, ktoré by však nemali byť zneužité k manipulácii. Rôzne situácie, rôzne príbehy, odlišný spôsob a forma rozprávania.