Prístup k internému trhu znalostí - Hvizdová, Eva, ml
Trh znalostí predstavujú účastníci trhu znalostí. Medzi najčastejšie dôvody ochoty poskytnúť znalosti organizácii patrí reciprocita, reputácia, altruizmus a dôvera. Vychádzajú priamo z firemnej kultúry a sú zakotvené v základných dokumentoch organizácie. Patologické prejavy vnútorného trhu znalostí.