Tvorba a riadenie imidžu strednej školy dobrý imidž - brána k marketingovému úspechu školy - Vojtovič, Sergej
Význam a potreba cieľavedomého riadenia procesu tvorby imidžu strednej školy, definovanie jeho postupov, metód a techník. Formovanie imidžu školy, ktorý sa zakladá na akivitách - vedenia školy, pedagógov a žiakov.