Obnovitelné zdroje v kontextu energetické bezpečnosti Evropské unie - Machytka, Daniel
Problematika energetickej bezpečnosti Európskej únie na pozadí Lisabonskej zmluvy a novo ukotvených pravidiel energetickej politiky.