Podnikateľskí anjeli - pomocníci v podnikaní - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Pojem podnikateľskí anjeli. Prečo sa schovať pod krídla anjela. Roly anjelov. Ako sa stať dobrým profesionálnym podnikateľským anjelom.