Bankovní unie na startovní čáře - Machala, Karel
Pochybnosti o udržaní menovej únie. Ďalším krokom má byť banková únia. Nové právomoci Európskej centrálnej banky. Náklady a dopady regulácie Európskej únie. Osobná zodpovednosť bankových riaditeľov.