Řízení osobních financí pro 21. století - Filip, Alois
Finančná gramotnosť obyvateľov Českej republiky. Vhodné finančné nástroje pri plánovaní a správnom riadení finančných produktov. Finanční poradcovia a komunikácia s klientom pri poskytovaní bankových služieb.