Európske a nemecké insolvenčné právo so zameraním na cezhraničné konanie, COMI a medzinárodnú príslušnosť - Šťastný, Tomáš
Štruktúrovaný pohľad na európske insolvenčné právo, možnosti riešenia insolvencie v Nemecku a cezhraničné aspekty uplatňované v insolvenčných konaniach. Komunitárna, nemecká a cezhraničná právna úprava a praktická realizácia konkurzov.