Posilnenie finančnej sily regiónov zvýšením daňových príjmov cez širšie portfólio priamych daní - Neupauerová, Zuzana
Stanovenie podielu jednotlivých úrovní samosprávy na dani z príjmov právnických osôb. Model nového rozpočtového určenia daní. Podstata, popis, zhodnotenie dopadov navrhovaných zmien.