Recenzia učebnice: Kita, P.- Jurkovičová, L.- Kováčová, N. : Zbierka úloh z marketingu pre stredné školy - Hvizdová, Eva, ml
Recenzia učebnice: Kita, P.- Jurkovičová, L.- Kováčová, N. : Zbierka úloh z marketingu pre stredné školy. Charakteristika a hodnotenie učebnice, rozdelenie učebnice do jedenástich kapitol.