Software leasing and its role in the business development - Jurových, Matúš
Cloud computing ako nový spôsob poskytovania IT služieb. Charakteristika, ekonomika, architektúra, história, kľúčové funkcie, bezpečnosť, údržba, aplikácia cloud computingu. Cloud computing v praxi.