Manažment miestnej samosprávy, jeho sociálna zrelosť a etický kódex samosprávy - Gecíková, Ivana
Vnímanie etiky a morálnych princípov u volených predstaviteľov miestnej samosprávy, ktorí predstavujú samosprávny manažment. Implementácia morálnych noriem do miestnej samosprávy prostredníctvom etických kódexov.