Kontrola vybraných nástrojov aktívnej politiky trhu práce, nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania - Kapuscinský, Peter
Najvyšší kontrolný úrad SR vykonal kontrolu zameranú na efektívnosť a účinnosť vybraných nástrojov aktívnej politiky trhu práce na podporu znižovania nezamestnanosti; kontrolou bola tiež preverená efektívnosť a účinnosť vykonávania kontrol nelegálnej práce a nelegálneho zamestnávania.