Cudzie meny v účtovníctve podľa IFRS - praktikum 2 - Krupová, Lenka
Prevod účtovnej závierky z funkčnej meny na inú menu. Kontrola výpočtu kurzového rozdielu. Dva kroky prevodu na inú menu. Prevod účtovnej závierky dcérskej spoločnosti na menu vykazovania materskej spoločnosti. Príklady.