Kvalita daňového systému v koncepte systémovej krízy - Mihóková, Lucia
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Teoretické aspekty kvality daňového systému a identifikácia vplyvu štruktúry daňového systému krajiny na ekonomický rast. Reálny vývoj zdanenia práce, kapitálu i spotreby prostredníctvom vybraných indikátorov a prezentácia aktuálne predkladaných výziev v daňovej oblasti v koncepte kvality daňového systému.