New businesses for small and medium enterpreneurs (SMEs) in the renewable energy sources (RES) - Havlíček, Jaroslav
Vývoj producentov obnoviteľnej energie vo vidieckych oblastiach vytvára nové pracovné príležitosti pre vidiecku populáciu. Článok informuje o nájdení troch komponentov v projekte Nové firmy pre malých a stredných podnikateľov v obnoviteľných zdrojoch energie. Výsledky výskumu.