Prístupy optimálnej kapitálovej štruktúry firmy - Jenčová, Sylvia
Klasický model kapitálovej štruktúry. Členenie najzásadnejších teórií kapitálovej štruktúry. Formulácia optimálnej finančnej štruktúry podniku.