Ekologická výroba bojuje o zákazníka - Sadloňová, Petronela
Biopotraviny, ich obľúbenosť, pôvod vzniku biopotravín. Rozdiel biopotravín je v spôsobe výroby. Tradícia a označovanie biopotravín. Sortiment biopotravín v obchodných reťazcoch. Slovenský spotrebiteľ a biopotraviny.