Informační systém banky - Petrjánošová, Božena
Podstata a význam informačného systému banky. Základné ciele informačného systému banky. Vývoj informačných systémov bánk. Účtovníctvo ako základ informačného systému banky. Manažérske informačné systémy bánk.