Vplyv pracovných a osobných parametrov na štýl rozhodovania manažéra - Remeňová, Katarína, 1982-
Teoretický úvod k štýlu rozhodovania. Kľúčové vzťahy medzi štýlom rozhodovania manažéra, jeho vekom a úrovňou riadenia, na ktorej pôsobí. Štýl rozhodovania manažérov pôsobiacich v slovenských podnikoch.