Integration policy in the agri-food chains: theory and empirical evidences - Martino, Gaetano
Interpretácia integrácie, teoretická rovina. Politická stratégia a koordinácia agro-potravinových reťazcov. Dimenzie integrácie. Empirická analýza. Prípadové štúdie. Ciele štúdie. Diskusia.