Manažment verzus leadership - Hrášková, Dagmar
Nové nároky v podnikovom manažmente. Manažér ako subjekt riadenia zmeny. Zamestnanci a zmeny v podniku. Manažér ako líder zmeny. Rozdiely medzi vedením a riadením. Nie každý líder musí byť aj manažérom, ale každý manažér by mal byť súčasne lídrom. Líder v podniku, jeho vlastnosti.