Rozhodovacia činnosť Protimonopolného úradu SR a slovenských súdov vo veciach ochrany hospodárskej súťaže - Šramelová, Silvia
Základný rámec rozhodovacej činnosti Protimonopolného úradu Slovenskej republiky a slovenských súdov vo veciach ochrany hospodárskej súťaže.