Corruption, rule of law and economic efficiency: Virginia vs. Chicago public choice theories - Grochová, Ladislava
Stručný prehľad argumentov v diskusii medzi chicagskou vetvou teórie verejnej voľby a virginskou vetvou teórie verejnej voľby vysvetľujúce ako korupciu a lobbing záujmových skupín ovplyvňuje ekonomickú efektívnosť.