Poistný trh ako súčasť finančného trhu v súvislosti s polarizáciou bohatstva - Vachálková, Ingrid
Vzťah medzi vývojom poistného trhu a ekonomickým rastom v období rokov 1995 až 2010. Rozvoj finančného a ekonomického rastu krajiny. Charakteristika poistného trhu a vývoj HDP vo vybraných krajinách Európskej únie.