Methodology for evaluation of talent management functioning - Horváthová, Petra
Talent manažment a jeho využitie pri riadení ľudských zdrojov v organizácii. Význam a prínosy talent manažmentu. Základné predpoklady implementácie talent manažmentu a jeho fungovanie v organizácii. Hodnotenie fungovania talent manažmentu v organizácii.