Recept na vzkriesenie štúrovských papierní - Kantorík, Juraj
Nový vlastník štúrovských papierní - BioEner. Hľadanie nových projektov. Potreba investícií. Nový názov pre bývalé papierne - Priemyselný park Štúrovo, a. s. Výroba bioetanolu 2. generácie zo starých kartónov a lepeniek. Snaha Výskumného ústavu celulózy a papiera o obnovenie výroby papiera. Spojenie Štúrovo - Ostrihom. Vybudovanie nákladnej kompy na zrýchlenie dopravy.