Smer juh - Muller, Joan
Ťažké časy v automobilovom priemysle. Brazília - svetlý bod pre výrobcov automobilov. Najväčší spotrebný trh Južnej Ameriky. Značky Volkswagen, Fiat, GM a Ford, ktoré ovládajú brazílsky trh. Vysoké dovozové dane. Nárast miezd v brazílskom automobilovom priemysle, nižší rast produktivity. Vládne rozhodnutia, ktoré komplikujú výrobcom robiť dlhodobé rozhodnutia.