Nezdaniteľná časť základu dane v roku 2013 - Borza, Michal
Možnosť zníženia daňového základu daňovníkom o NČZD, a to buď na samotného daňovníka alebo manželku resp. manžela podľa súčasného znenia zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Opatrenie z ozdravného balíčka, ktoré má obmedziť časové uplatnenie NČZDM.