Outsourcing logistiky a jeho vliv na výkonnost podniku - Vinš, Marek
Špecifiká outsourcingu logistických služieb. Problémy outsourcingu. Poskytovatelia logistických služieb. Riadenie outsourcingového projektu. Vpyv outsourcingu logistiky na výkonnosť podniku.