Ochranné známky a spotřebitel - Mráčková, Jitka
Ochranné známky ako súčasť práva priemyselného vlastníctva. Predmety priemyselného vlastníctva a formy ich právnej ochrany. Nezastupiteľná úloha ochranných známok na spotrebiteľskom trhu. Štatistická analýza ochranných známok vo svete a v Českej republike. Vymožiteľnosť práv k ochranným známkam.