Poznáte už Yammer? - Ševčíková, Kamila
Vznik podnikovej sociálnej siete Yammer v roku 2008. Efektívny nástroj internej komunikácie medzi členmi jednej organizácie, ktorý ponúka freemium model. Základné funkucionality využívania siete.