Starnutie, staroba a kvalita života (ovplyvňovaná zdravím) - Hrozenská, Martina
Kvalita života starších ľudí. Ukazovatele kvality života. Sociálna dimenzia kvality života. Prítomnosť choroby v živote jednotlivca.